Yeni Öğretim Yılı, Yeni Hedefler!

Koca yaz geride kaldı. Çok iş yaptık, çok etkinlik atlattık, çok anılar biriktirdik ve Birleşik Krallık’a geri döndük. Yeni eğitim yılında, Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonu (BK-KTÖF) olarak, çok motive, çok çalışkan ve daha koordine bir ekiple karşınızda olmaya başladık bile!

 

Birleşik Krallık’ı 14 bölgeye ayırıp, her bölgeyi koordine eden, ortak amaçlar için uğraşan ve gençlerimizin daha rahat bir üniversite hayatı geçirmesini hedefleyen BK-KTÖF olarak, 2019-2020 öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptık.

 

Birleşik Krallık’ın dört bir yanından öğrencilerin görev yaptığı federasyonumuz, hem yeni gelen öğrencilerin adaptasyon sürecine hem de hâlihazırda eğitim gördüğü halde yeterli sosyal çevreyi edinememiş arkadaşlarımıza yardım için her bölgede yaklaşık 20 etkinlikle karşınızda olacak. Bu hafta belki de sizin şehrinizde de bir etkinliğimiz vardır.

 

Gerçekleşen etkinliklerimizden çok iyi geri dönüşler ve tepkiler aldık. Verilen yorumlar yönetim kuruluna iletildi ve bunları dikkate alarak emin adımlarla işleyişimize devam ediyoruz. Aberdeen’den Brighton’a, Liverpool’dan York’a Birleşik Krallık’ın her yerinde düzenimiz oturuyor ve daha büyük hedeflerle yola çıkıyoruz. 

 

Gençlerimizi burslar hakkında bilgilendiriyoruz. Nasıl başvurulabilir, kriterler nelerdir gibi birçok önemli bilgiyi erişilebilir kılıyoruz. 

 

Çok önemli bir konu olan sosyal ve psikolojik destek için adımlar atıyoruz. Daha önce yapılmamışları yapıyoruz. Gençlerimiz için.

 

Birleşik Krallık’ta mı eğitim görüyorsunuz? Çevrenizdeki Kıbrıslı Türklerle bir iletişiminiz mi olsun istiyorsunuz? Düşüncelerinizi, taleplerinizi ve sorunlarınızı belirtebileceğiniz, yardım alabileceğiniz bir ağa mı katılmak istiyorsunuz? Bu sorulara evet cevabı veriyorsanız, bize üye olarak katılın!

 

Birleşik Krallık’ta okumuyor musunuz? Tanıdıklarınıza haber verin!

 

Ağınızı genişletip bize katkı vermek mi istiyorsunuz? Etkinliklerinizde gönüllü olurum, finansal destek veririm, sizi bilgilendiririm mi diyorsunuz? Bize ulaşın!

 

Facebook, Instagram ve Twitter’dan Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonuna herhangi bir şey için ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde bize [email protected] adresinden de e-posta yollayabilirsiniz.

 

Birliğimizden kuvvet doğar!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir