Kendinin Sesi Olmak İçin Kongre’de Ol!

Bağımsız ve demokratik beş gençlik ve öğrenci örgütü Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonu, Eğitimde Gençlik İnisiyatifi, İskele Karpaz Gençlik Derneği, Lefkoşa Gençlik Derneği ve Mağusa Gençlik Birliği iş birliğinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Gençlik Kongresi’ne yaklaşıyoruz.

 

28-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Kongre’ye sayılı günler kala organizasyondan sorumlu diğer arkadaşlarım gibi hazırlıkların tamamlanması adına yoğunlukla çalışırken başvuruların açılması ile bu çalışmaların farklı bir hâle büründüğünü söylemem güç olmayacaktır. genclikkongresi.org adresinden erişimin mümkün olduğu başvuru formu, belediye ve siyasi partilere verilen kontenjanın yanı sıra katılımcılara bireysel başvuru yoluyla da Kongre’de bulunma imkânını yaratıyor.

 

İlk kez 2019 yılında düzenlenen ve geçtiğimiz yıl COVID-19 salgını sebebiyle düzenlenmeyen Gençlik Kongresi, 200’ün üzerinde genci bir araya getirerek sağlıklı, demokratik ve adil bir tartışma ortamında Kıbrıslı Türk gençlerin kendi gündemlerini kendilerinin belirlemelerini ve fikirlerini özgürce ortaya koymalarını amaçlıyor. Toplumumuzun her bir beldesinden ve her siyasi görüşünden sosyoekonomik durumları fark etmeksizin her bir gence açık olan Kongre, belirli bir zümrenin değil hepimizin ortak çalışması olmaya devam edecektir.

 

Tüm bunlara katkıda bulunmak için, görüşlerini özgürce aktarıp Kıbrıslı Türk gençlerin görüşleri arasında belirtebilmek için, gençliğin ve kendinin sesi olmak için Gençlik Kongresi’nde ol. Çünkü seni en iyi sen temsil edebilirsin!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir