1000 Kere Söylemişiz İşte Size!

Sizlerle beraber olduğumuz yüz otuzuncu pazartesi sabahında da yayına çıkmış olduğumuzda, bu sayıda çıkan yazılarımızla beraber yayımladığımız yazı sayısı bini geçmiş olacak. Tabii sizi bilemem ama buralarda paylaşılmış her bir cümleyi iki buçuk yıldır hiç atlamadan özenle okumuş biri olarak 1000 kereden de bininci kereden de bir şeylerin anlanabilineceğini söylemek pek de zor değil.

 

Bizim daha anlatacak çok şeyimiz var, anlayacak çok şeyimiz var…

 

Bu yolculuk tabii ki hiçbirimiz için kolay değil. Bugün bu bin yazının her birinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İşin en zor kısmı zaten yola çıkmaktan da öte yolda kalmak. Tabella’nın var olduğu ilkelerle yola sebatla devam eden herkese burada olsalar da olmasalar da en sıcağından bir selam olsun.

 

Üretmeye, öğrenmeye, biraz da tükenmeye ve her zaman yeni baştan yeşermeye devam.

 

Gelen her bir yazıyı görüp “acaba ne yazdı” diye düşüneceğim böyle insanların arasında olmak da tabii büyük şans. Bugün buraya ilk kez yazan 4 arkadaşımızdan da çok şeyler öğreneceğinize eminim.

 

Son olarak bu bin fikrin dışarıya çıkabilmesi için fedakârlıklardan asla kaçınmamış editör arkadaşlarıma, sosyal medya ekibimize, haftalardır her teknik derdimize koşan İlkut’umuza ve artık yeni görevlerinde bayrağı ileriye taşıyacak icra kurulu üyesi arkadaşlarıma da tüm yazarlar ve okuyucular adına tekrardan teşekkürlerimle.

 

Hafta: 130, Sayı: 130, Yazı: 1002 noktasından herkese iyi okumalar. Tabellacılar gene bir şeyler dedi…

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir